Celodenní vstup do saunového světa + konzultace a drink se saunérem Netradiční

Obdarujte originálním zážitkem Celodenní vstup do saunového světa + konzultace a drink se saunérem Netradiční za nízkou cenu 1691 Kč včetně DPH. Zobrazit více »
1691 Kč
5 / 5 (13 recenzí)
Dárkový poukaz okamžitě v mailu (platnost 12 měsíců)

ZJISTIT DOSTUPNOST  

Výměna poukazu

po celou dobu platnosti

Vrácení zážitků

do 30 dnů zdarma

Platnost poukazu

12 měsíců

Okamžitě v e-mailu

obratem po objednání

Popis zážitku Celodenní vstup do saunového světa + konzultace a drink se saunérem Netradiční

Za saunovacím zážitkem můžete vyrazit každý den mezi 12–23. Na výběr máte celou řadu typů saun a saunové ceremoniály, které se konají každý všední den od 17:00 hodin (o víkendech od 16:00) a poté každou celou hodinu. Poslední ceremoniál probíhá ve 22:00.
Zaparkovat můžete na ulici přímo před saunovým světem (všední den 10 Kč/h, víkend zdarma).
Jaké sauny můžete v Praze u Vltavy navštívit?

Severská sauna je klasická suchá finská sauna s teplotou 85 až 95 °C a vlhkostí vzduchu okolo 10–20 %. Hodí se pro relaxační saunové ceremoniály – dřevité esence, kterými je provoněná, podporují imunitní systém a dýchací cesty.
Bylinková sauna má teplotu kolem 80 až 90 °C a vlhkost vzduchu okolo 20–30 %.  Nabízí každý den jinou vůni bylinek, které navozují pocit klidu a mají blahodárné účinky na zdraví. Tato panoramatická sauna je také místem pro muzikoterapeutické saunové ceremoniály, které ještě více prohloubí váš zážitek z relaxace.
Ceremoniální venkovní sauna má teplotu mezi 80 a 85 °C a je největší saunou v České republice – vejde se sem až 100 osob. Je navržená pro divadelní saunové ceremoniály a užijete si ji během zimní sezóny od října do dubna.
Africká sauna se vyznačuje teplotou v rozmezí 75 až 85 °C a je vyrobená ze dřeva africké vrby Abachi. Při vstupu vás obklopí jedna z vonných esencí, které se několikrát denně přidávají do vody zvlhčující kamna. Díky tomu má tato sauna vyšší vlhkost než ostatní. To pomáhá uvolňovat svaly a klouby, otevírá dýchací cesty a zmírňuje příznaky astmatu a dušnosti.
Tepidárium je místnost vyhřívaná suchým teplem s teplotou mezi 55 a 65 °C. Slouží k prohřátí těla, uvolnění svalového napětí a relaxaci organismu. Hodí se na začátek a konec saunování nebo před masáží.

Darujte zajímavý dárek Celodenní vstup do saunového světa + konzultace a drink se saunérem za přívětivou cenu 1691 Kč od prověřeného dodavatele Adrop.cz, případně vyberte jiný dárek z kategorie .

Více informací

  • Lokalita: Co dělat v Praze? Vyrazte za zážitky
  • Specifikace: Drink se saunérem a celodenní vstup do saunového světa Sauny Vltava
  • Typ zážitku: Netradiční, 1 osoba
  • Doba trvání:
  • Město: Praha 4

 

Simulátor volného pádu - dárek
Máte zkušenost se zážitkem Celodenní vstup do saunového světa + konzultace a drink se saunérem? Udělte prosím hodnocení pomocí hvězdiček výše.
Jak to funguje?

1. Nakoupíte zážitek2. Obdržíte voucher do e-mailu3. Kontaktujete provozovatele a rezervujete si termín