Pronájem kajutové lodi Juliette na 2 noci: Baťův kanál Sport

Obdarujte zážitkovým dárkem Pronájem kajutové lodi Juliette na 2 noci: Baťův kanál Sport za perfektní cenu 9400 Kč včetně DPH. Zobrazit více »
9400 Kč
4.2 / 5 (8 recenzí)
Dárkový poukaz okamžitě v mailu (platnost 12 měsíců)

ZJISTIT DOSTUPNOST  

Výměna poukazu

po celou dobu platnosti

Vrácení zážitků

do 30 dnů zdarma

Platnost poukazu

12 měsíců

Okamžitě v e-mailu

obratem po objednání

Popis zážitku Pronájem kajutové lodi Juliette na 2 noci: Baťův kanál Sport

Program:
Nalodění probíhá v pátek mezi 9:00 a 10:00. Než se pustíte brázdit vody Baťova kanálu, čeká vás krátké proškolení o ovládání lodi a pak už je to na vás. Vrácení lodi probíhá vždy v neděli v časech mezi 17:00 a 18:00.
Cena plavby po Baťově kanále zahrnuje:

Pronájem kajutové lodi model Barracuda 585 až pro 5 osob,
zaškolení,
3denní plavba na řece Moravě a v Baťově kanále.

V ceně zážitku nejsou zahrnuté pohonné hmoty. Loď si půjčíte s plnou nádrží a palivo doplatíte po návratu na základě reálné spotřeby (cca 300 až 1000 Kč).
Měli byste vědět

Loď nabízí pohodlí v podobě zásuvky a osvětlení, dřezu s vodou a lednice. Najdete tu také záchranné prvky, lékárničku a zásobník s pitnou vodou.
Sprchu na palubě nenajdete, ale ve všech přístavištích Baťova kanálu máte k dispozici sociální zázemí. Na lodi se však nachází ekologická toaleta, která vám zajistí základní komfort.
V lodi se vyspí až 5 osob, aby spaní bylo opravdu komfortní, doporučujeme přespat maximálně ve 4 osobách. Na lodi nejsou přikrývky, nezapomeňte si s sebou proto přibalit spacáky. V horkých letních dnech bývá v kajutě poměrně horko – vzít si tak můžete i stan a přespat na břehu.
POZOR! V případě nepříznivého počasí (silný vítr, bouřky nebo povodně) nelze termín využít a dostanete na výběr jiné datum. To stejné platí pro případ, že hladina vody bude nízká a kanál tím pádem nebude splavný.

Darujte zážitek Pronájem kajutové lodi Juliette na 2 noci: Baťův kanál za přívětivou cenu 9400 Kč od prověřeného dodavatele Adrop.cz, případně vyberte jiný dárek z kategorie .

Více informací

  • Lokalita: Zážitky Zlínský kraj: Od adrenalinu po pohodu
  • Specifikace: Pronájem kajutové lodi Juliette na Baťově kanálu, PÁ – NE
  • Typ zážitku: Sport, 2-5 osob
  • Doba trvání: 2 noci
  • Město: Staré Město u Uherského Hradiště

 

Simulátor volného pádu - dárek
Máte zkušenost se zážitkem Pronájem kajutové lodi Juliette na 2 noci: Baťův kanál? Udělte prosím hodnocení pomocí hvězdiček výše.
Jak to funguje?

1. Nakoupíte zážitek2. Obdržíte voucher do e-mailu3. Kontaktujete provozovatele a rezervujete si termín