Zimní vyhlídkový let balonem Vzduch

Obdařte dárkem Zimní vyhlídkový let balonem Vzduch za perfektní cenu 4600 Kč včetně DPH. Zobrazit více »
4600 Kč
4.3 / 5 (24 recenzí)
Dárkový poukaz okamžitě v mailu (platnost 12 měsíců)

ZJISTIT DOSTUPNOST  

Výměna poukazu

po celou dobu platnosti

Vrácení zážitků

do 30 dnů zdarma

Platnost poukazu

12 měsíců

Okamžitě v e-mailu

obratem po objednání

Popis zážitku Zimní vyhlídkový let balonem Vzduch

Program:
Samotný čas letu je okolo 1 hodiny. Na celý zážitek si ale vyhraďte okolo 3–4 hodin času, kromě samotného letu vás čeká totiž celé vzduchoplavecké dobrodružství od příprav k letu až po křest čtyřmi živly. Ale pěkně popořadě.
Před letem obdržíte od pilota SMS se souhrnnými informacemi o zimním letu balonem. Pak se dopravíte na místo odletu, ukážete letenku a dobrodružství začíná. Se souhlasem pilota se můžete podílet na předletových přípravách, pokud byste chtěli přiložit ruku k dílu.
Jakmile bude balon připravený, naskočíte do koše a užijete si výhled na zimní krajinu na města. Během vyhlídkového letu pofrčíte rychlostí a směrem větru – přesná trasa a místo přistání jsou tak vždycky trochu překvápko.
Zážitek ale nekončí ani přistáním – jakmile dosednete na zem, čeká vás slavnostní křest čtyřmi živly, díky kterému se prvoletci stanou právoplatnými členy vzduchoplavecké rodiny. Poté už se rozloučíte a můžete vyrazit zpět na místo srazu – tam vás odveze pozemní část posádky.
Co si vzít na sebe a s sebou?
V balonu není teplota výrazně nižší než na zemi, a navíc vás bude hřát horký vzduch z hořáku. Přesto se nebudete zahřívat pohybem, takže doporučujeme teplé oblečení, včetně rukavic a čepice. Nezapomeňte ani na pevnou zateplenou obuv.
Co když nebude příznivé počasí?
Let balonem se uskuteční pouze za příznivých povětrnostních podmínek. V případě nepříznivého počasí vás bude pilot včas informovat a nabídne nový termín letu.
Jak je to s doprovodem?
Můžete si vzít doprovod, který vás podpoří a pořídí pár skvělých fotek. Váš doprovod může sledovat balon z místa startu a přijet na místo přistání. Pohyb v prostoru startu je však třeba konzultovat s posádkou, aby nedošlo k narušení průběhu zážitku.
Cena zimního letu balonem zahrnuje:

letenku,
vyhlídkový let ve vybrané lokalitě po dobu 1 hodiny,
slavnostní křest prvoletce,
dopravu zpět na místo srazu,
pojištění.

Co byste měli vědět
Balon má danou maximální vzletovou hmotnost, a proto budete muset před odletem vyplnit svou váhu (stačí orientačně), aby měl pilot jistotu, že bude balón naložený tak akorát, abyste si mohli vychutnat let pohodlně a bezpečně.

Darujte originální dárek Zimní vyhlídkový let balonem za přívětivou cenu 4600 Kč od prověřeného dodavatele Adrop.cz, případně vyberte jiný dárek z kategorie .

Více informací

  • Lokalita: Vyrazte za zážitky do Středočeského kraje
  • Specifikace: Zimní let balónem (Karlštejn)
  • Typ zážitku: Vzduch, 1 osoba
  • Doba trvání: 1 h
  • Město: Karlštejn

 

Simulátor volného pádu - dárek
Máte zkušenost se zážitkem Zimní vyhlídkový let balonem? Udělte prosím hodnocení pomocí hvězdiček výše.
Jak to funguje?

1. Nakoupíte zážitek2. Obdržíte voucher do e-mailu3. Kontaktujete provozovatele a rezervujete si termín
Dárek najdete v této kategorii: Nezařazené